Espectacle en castellà
90 minuts
  • Edat recomanada a partir de 16 anys.

Sinopsi

Avui dia lligar ja no és el que era… és molt millor! 

Andreu Casanova et convida a fer un safari còmic per tota la selva d’aplicacions per lligar que estan tan de moda en els darrers temps. 

Tinder Sorpresa és un divertidíssim monòleg que canviarà el teu concepte sobre les apps de lligoteig. No et cansaràs de riure amb ell i les seves improvisacions més boges amb el públic! No et facis el suec! És igual que estiguis solter o en parella; segur que saps com funciona aquesta nova manera de buscar l’amor (o el que sorgeixi).

No et preocupis: si encara tens dubtes, Andreu Casanova, a través de les seves pròpies experiències vitals, t’explicarà les anècdotes més divertides i et resoldrà les qüestions més inquietants del lligoteig virtual.

Un espectacle que ja compleix 7 temporades en cartellera i pel qual han passat més de 200.000 persones. Tot un èxit de vendes! Fes match i acudeix a aquesta cita amb l’humor!

Fitxa artística

Autoria i direcció: Andreu Casanova

Intèrpret: Andreu Casanova 

Il·luminació: Natàlia Ramos 

Cap tècnic del teatre: Roger Muñoz 

Màrqueting i comunicació: Focus
Comunicació: Àlex García i Eva San José
Xarxes i multimèdia: Àlex García
Mànager: Manel Portomeñe

És una producció de MPC (Management i Produccions Culturals, SL)

Tarifes especials

  • Majors de 65 anys, carnet Biblioteques de Barcelona, carnet família nombrosa o monoparental i Targeta Rosa 15% dte. en les funcions de dimecres i dijous*.
  • Menors de 35 anys 15% dte. en les funcions de dijous*.
  • Carnet Jove 15% dte. en les funcions de dimecres*.

Els descomptes no són acumulables
*Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Comprar

Vine en Grup