Espectacle en castellà

Edat recomanada a partir de 16 anys.

Sinopsi

Bones! Soc en Javi, de veritat, això ho escric “de mi per a tu”. El que estàs llegint és la sinopsi del meu nou xou, normalment això s’escriu per explicar una mica de què va l’espectacle, però jo a més aprofito per saludar-te i donar-te la benvinguda.

T’explico una mica: considero esportista d’elit des del que fa anys que pensa a apuntar-se a un gimnàs fins al qui guanya la Vuelta España. Un cop tenim clar que ets un dels “esportistes d’elit” elegits per formar part del meu xou, seré totalment sincer; en aquest espectacle parlo de la meva relació amor/odi amb l’esport i de la febre esportiva que ens envolta, tots dos sabem que la gent s’està tornant boja, potser ets un d’ells, però tu moles, els altres no tant.
T’explicaré en confiança experiències en què estic segur que et sentiràs identificat, entenc que no ho arribis a reconèixer mai per mantenir la teva dignitat, fes-ho tu, que encara pots. A més, et colaré moltes coses més: traumes provocats per les meves relacions sentimentals al llarg de la meva vida, “liades” de família, actualitat sobre programes de televisió…

Si vens a veure’m per haver llegit això, en acabar el xou em dius “Vinc pel que tu i jo sabem.” Et prometo que el que passi al xou, es queda al xou, per part meva, tu pots explicar tot el que vulguis en sortir. Segurament has llegit sinopsis molt més xules, però el tema és que ho he donat tot muntant el xou, i a això ja he arribat “molt cansat”.

T’espero al teatre!

Fitxa artística

Autoria, direcció i interpretació: Javi Sancho 

Cap tècnic del teatre: Jordi Ballbé  
Tècnics del teatre: Aleix Arbonès i Víctor Bartolomé 

Màrqueting i comunicació: Focus

Distribució: MPC (Management i Produccions Culturals, SL)

És una producció de MPC (Management i Produccions Culturals, SL)

Tarifes especials

  • Majors de 65 anys, carnet Biblioteques de Barcelona, carnet família nombrosa o monoparental i Targeta Rosa 15% dte. en les funcions de dimecres i dijous*.
  • Menors de 35 anys 15% dte. en les funcions de dijous*.
  • Carnet Jove 15% dte. en les funcions de dimecres*.

Els descomptes no són acumulables
*Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Comprar

Vine en Grup