Espectacle en català
55 minuts

Edat recomanada de 2 a 7 anys

Tots el menors de 2 anys no pagaran entrada sempre i quan no ocupin butaca. Hauran de seure a la falda d’una persona adulta.

Sinopsi

El Pot Petit presenta un espectacle pels més petits! En un format íntim i reduït, acompanyareu de ben a prop al Lleó a viure les seves aventures. A l’escenari hi veureu dos titellaires cantants i un músic que us transportaran als cors i als sentiments dels personatges de la coneguda cançó El Lleó vergonyós.

Us convidem a descobrir Les aventures del Lleó vergonyós. Un viatge ben divertit amb titelles i música en directe, per descobrir les emocions de la mà d’un dels personatges més emblemàtics d’El Pot Petit. El Lleó, a través d’aquest viatge trepidant, es farà amic del tigre, el cavall, l’hipopòtam i el gall, entre d’altres. I junts experimentaran emocions com la por, l’alegria, la tristesa o la ràbia, acceptant-les, compartint-les i sobretot ajudant-se els uns als altres quan les emocions son dificils de gestionar.

Fitxa artística

Dramatúrgia i direcció: Ruth Garcia Ruz i Helena Bagué Vilà
Composició musical: Dani López Pradas
Titellaires i cantants: Mercè Munné Parera (Juna) i Ovidi Llorente Saguer (Pol)
 Interpretació musical: Sergi Carbonell

Cap tècnic del teatre: Roger Muñoz

Màrqueting i comunicació: Focus
Disseny gràfic: Santi&Kco

És una producció d’El pot petit

Tarifes especials

  • Majors de 65 anys, carnet Biblioteques de Barcelona, carnet família nombrosa o monoparental i Targeta Rosa 15% dte. en les funcions de dimecres i dijous*.
  • Menors de 35 anys 15% dte. en les funcions de dijous*.
  • Carnet Jove 15% dte. en les funcions de dimecres*.

Els descomptes no són acumulables
*Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Comprar

Vine en Grup