Espectacle en català
120 minuts

Recomanat per a totes les edats.

Tots el menors de 2 anys no pagaran entrada sempre i quan no ocupin butaca. Hauran de seure a la falda d’una persona adulta.

Sinopsi

El proper dilluns 28 d’octubre de 2024 arriba al Teatre Condal de Barcelona el concert solidari Originals X Amor, un concert que fusiona els projectes Originals – Cicle de Compositors Catalans de Teatre Musical i Amor X Amor, tots dos impulsats per Marisol González.

Originals X Amor presenta en concert en una única nit un recull de les cançons dels cinc compositors que durant el primer semestre de 2024 han protagonitzat a la sala Encuentro, a Abrera, els cinc concerts de la segona edició del cicle Originals, Cicle de Compositors Catalans de Teatre Musicals. Aquests compositors són: Núria Llausí, Carles Alarcón, Mateu Peramiquel, Dídac Flores i Gerard Sesé.

Originals X Amor està dirigit per Alícia Serrat, que va participar com a compositora de la primera edició del cicle Originals el 2018 i que ha dirigit totes les edicions del concert solidari Amor X Amor.

Els beneficis del concert es destinaran a l’entitat ACPAE, Associació Catalana per a la Prevenció de l’Assetjament Escolar. L’objectiu d’aquesta entitat és desenvolupar en els infants i adolescents, un comportament preventiu dirigit a la resolució de conflictes en l’entorn escolar i social; i a l’aprenentatge de tècniques psicològiques, socials i físiques amb les quals enfrontar-se a l’assetjament escolar o bullying i Cyberbullying. 

El concert solidari Originals X Amor, a piano i veu, constarà d’un repertori integrat totalment per cançons escrites per cadascun dels compositors, interpretades per diferents intèrprets professionals de teatre musical. Com en els concerts del cicle Originals, en aquest únic concert, cada compositor tindrà total llibertat per preparar el seu breu programa i per triar els intèrprets que posaran veu a les seves cançons, creant així un recital únic i irrepetible, en el qual es podran escoltar tant temes inèdits, com temes que ja han format part d’algun espectacle.

La unió dels cinc compositors i la seva obra en una única nit serà una experiència totalment inèdita que mostrarà el gran nivell d’autoria que tenim al món del teatre musical al nostre país.

Catalunya és bressol de molts professionals creadors de teatre musical que sovint no tenen la plataforma necessària per promoure les seves obres, ni per posar en peu els seus espectacles. És per aquest motiu que el cicle Originals vol donar veu a aquests músics, per tal que puguin mostrar el treball que han realitzat en els darrers anys, molt del qual no ha pogut sortir encara a la llum.

La primera edició del cicle Originals va ser impulsada per Marisol González, Mariona Castillo i l’entitat nunArt i va tenir lloc el 2018 a nunArt Guinardó, espai de convivència artística on cada setmana hi tenen lloc entrenaments, residències i mostres de treballs en procés. El 2018, el cicle va comptar amb els concerts de sis compositors que, anys després, han consolidat la seva carrera artística: Alicia Serrat, Dani Campos, Andreu Gallén, Miquel Tejada, Ferran González i Marc Sambola.

Originals X Amor està produït per l’Associació Crear i Compartir, entitat sociocultural creada el 2023 per Carol Luque i Marisol González amb l’objectiu de promoure la cultura, la creativitat, la diversitat i la necessitat de compartir i crear sinèrgies. 

Originals X Amor compta amb la col·laboració i el suport de Teatremusical.cat i Photoshows.es.

Fitxa artística

Música i lletres: Núria Llausí, Carles Alarcón, Mateu Peramiquel, Dídac Flores, Gerard Sesé i d’altres co-autors
Arranjaments musicals: Núria Llausí, Carles Alarcón, Mateu Peramiquel, Dídac Flores i Gerard Sesé

Direcció: Alícia Serrat
Direcció musical: Núria Llausí, Carles Alarcón, Mateu Peramiquel, Dídac Flores i Gerard Sesé
Vídeo creació: Antoni Font – Teatremusical.cat

Intèrprets: Per determinar

Músics al piano: Núria Llausí, Carles Alarcón, Mateu Peramiquel, Dídac Flores i Gerard Sesé (i possibles col·laboracions)

Direcció de producció: Marisol González i Carol Luque
Cap tècnic del teatre: Jordi Ballbé  
Tècnics del teatre: Aleix Arbonès i Víctor Bartolomé 

Màrqueting i comunicació: Focus
Disseny gràfic i fotografies: Sònia Ochoa

Col·laboradors: Teatremusical.cat i Photoshows.es

És una producció de l’Associació Crear i Compartir

 

 

Tarifes especials

  • Majors de 65 anys, carnet Biblioteques de Barcelona, carnet família nombrosa o monoparental i Targeta Rosa 15% dte. en les funcions de dimecres i dijous*.
  • Menors de 35 anys 15% dte. en les funcions de dijous*.
  • Carnet Jove 15% dte. en les funcions de dimecres*.

Els descomptes no són acumulables
*Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Comprar

Vine en Grup