Espectacle en castellà
80 minuts

Sinopsi

A l’Ultrashow explico al voltant d’unes 20 o 30 idees o imatges mentals, l’una rere l’altra i sense importar massa l’ordre. Dura aproximadament una hora i vint minuts i estic sol a escena. Les idees que utilitzo en l’espectacle les selecciono del material d’anotacions i dibuixos que elaboro diàriament. És un espectacle còmic, encara que les idees no tenen per què ser còmiques en si mateixes. Per a desenvolupar determinades idees utilitzo imatges projectades en una pantalla (dibuixos propis, imatges trobades per Internet i fotografies fetes amb el mòbil). El to del discurs pot ser vehement (com el d’un telepredicador o un líder totalitari) i a vegades es torna col·loquial i irreverent. Si bé porto anotats en un paper els títols de les idees que vull comunicar i explico algunes d’elles repetidament durant diversos mesos, Ultrashow és un monòleg amb passatges improvisats i divagacions inesperades, a cavall entre la conferència i la peça teatral. L’Ultrashow comença amb un cant d’obertura improvisat de cinc a vuit minuts de durada el qual, comento el contingut i les incidències immediatament després d’haver-ho cantat. El cant i el seu comentari van seguits del que anomeno la introducció visual, que consisteix en el comentari d’una sèrie de diapositives relacionades entre si per una idea general (el cant d’obertura, el comentari del cant i la introducció visual solen durar mitja hora aproximadament).

Després s’inicia l’explicació d’idees, que és interrompuda per un segon passi de diapositives, aquesta vegada formada principalment per dibuixos no relacionats entre si. El show conclou amb la lectura d’un text d’acomiadada autoreferent que ocupa la cara d’un foli.

Fitxa artística

Autor i intèrpret: Miguel Noguera

Tècnic: Sergi Flores
Cap tècnic del teatre: Roger Muñoz

 

Tarifes especials

  • Majors de 65 anys, carnet Biblioteques de Barcelona, carnet família nombrosa o monoparental i Targeta Rosa 15% dte. en les funcions de dimecres i dijous*.
  • Menors de 35 anys 15% dte. en les funcions de dijous*.
  • Carnet Jove 15% dte. en les funcions de dimecres*.

Els descomptes no són acumulables
*Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Comprar

Vine en Grup